Palvelut

Ilmanvaihtokanavien puhdistukset

Puhdistamme ilmastoinnit huolellisesti omia ammattitaitoisia työntekijöitämme käyttäen. Meille tärkeintä on laadukas työ ja tyytyväiset asiakkaat. Kerran vuodessa tulee puhdistaa; Sellaiset kohteet, jotka sijaitsevat teollisissa tai muissa tiloissa, joissa ilmanvaihtokanaviin kertyy runsaasti herkästi paloa levittäviä aineita, tulee puhdistaa kerran vuodessa.Esimerkiksi ammattimaisten ruuanvalmistuspaikkojen, ruiskumaalaamoiden, puusepäntehtaiden, tekstiilitehtaiden, pesuloiden, leipomoiden ja savustamojen ilmanvaihtokanavat ja laitteistot. Kerran vuodessa puhdistetaan myös kohteet, joissa teollisesti tai teknisesti käsitellään palavia nesteitä. Vähintään viiden vuoden välein tulee puhdistaa; Sairaaloiden, vanhainkotien, suljettujen rangaistuslaitosten, päiväkotien, koulujen, hotelleiden, lomakotien, asuntoloiden ja ravintoloiden ilmanvaihtokanavat ja laitteistot.Asuinrakennuksissa tarkastus ja puhdistus suoritetaan 5-10 vuoden välein.

Ilmanvaihtokoneiden vuosihuollot

Suoritamme asunto- ja talokohtaisten ilmanvaihtokoneiden vuosihuollot ja suodatinvaihdot pari-, rivi- ja kerrostaloyhtiöille. Asiakkaidemme ilmanvaihtokoneet tarkastamme, puhdistamme ja huollamme kaksi kertaa vuodessa keväällä ja syksyllä. Lisäksi säädämme LTO-koneiden kesä- ja talvisäädöt kohdalleen. Säännöllisellä huollolla ilmanvaihtokoneet pysyvät hyvässä kunnossa.

Ilmanvaihtojärjestelmän mittaus ja säätötyö

Mittaamme ja säädämme ilmamäärät huolellisesti ja ammattitaidolla. Teemme mittaukset ja säädöt kaikenkokoisiin ja tyyppisiin kohteisiin.

Ota yhteyttä