Ilmanvaihdon huolto ja ilmanvaihtokoneen suodattimen vaihto

Meille tärkeintä on laadukas työ ja tyytyväiset asiakkaat.

Suoritamme ilmanvaihtokoneiden suodattimien vaihtoja sekä ilmanvaihdon huoltoja kaikissa kiinteistöissä. Tyypillisimpiä ilmanvaihdon huoltokohteitamme ovat esimerkiksi taloyhtiöt, kauppakeskukset ja teollisuusyritykset, joissa on paljon ilmanvaihtokoneita. Palvelemme asiakkaitamme Etelä-Suomen alueella. 

Miksi ilmanvaihtokoneen suodattimen vaihto kannattaa tehdä?

Suodattimet tulisi vaihtaa vähintään kaksi kertaa vuodessa. Vaihtoväliin vaikuttaa sekä kohteen sijainti että ulkoilman likaisuus. Mikäli kohde on kaupunkialueella, jossa on enemmän ilmansaasteita, on tärkeää pitää suodattimien vaihtoväli riittävän tiheänä. Väärällä suodatinvalinnalla ja epäsäännöllisellä huollolla on suuria vaikutuksia kiinteistöön ja sisäilman laatuun. On tärkeää, että uudet suodattimet vaihdetaan säännöllisesti ja että ne vastaavat alkuperäisiä suodattimia, paitsi suodatusluokaltaan, myös mitoiltaan ja virtausvastukseltaan.

Mikäli uusi suodatin poikkeaa alkuperäisestä, se vaikuttaa ilmavirtoihin. Muutokset voivat kasvattaa asunnon alipainetta tai tehdä asunnosta ylipaineisen. Liiallinen alipaine rakennuksessa voi aiheuttaa sen, että korvausilmaa tulee rakenteiden läpi. Alipaine imee rakenteiden epäpuhtaudet sisätilaan, josta saattaa seurata ongelmia sisäilman kanssa.

Ylipaine voi työntää talvella huoneilman kosteutta ulkoseinärakenteisiin tai ikkunalasien väliin ja aiheuttaa kosteusvaurioita. Me Ilmanvaihto Lindroosilla käytämme aina alkuperäisiä tai alkuperäisiä vastaavia suodattimia.

Teollisuuden ja talon ilmastointihuollot säännöllisesti

Tarjoamme kustannustehokasta ja järkevää ilmastoinnin vuosihuoltoa kaikkiin kiinteistöihin. Huolto on monipuolinen ja kattava paketti jolla kiinteistön ilmastointi ja laitteet pysyvät kunnossa pitkään.

Vuosihuollon sisältö:

 • Ilmanvaihtokone puhdistetaan imuroimalla, jonka jälkeen pinttyneet liat poistetaan kostealla rätillä ja miedolla pesuaineella.
 • Lämmöntalteenottokennon puhtaus tarkastetaan ja puhdistetaan tarvittaessa.
 • Asetetaan kesä- tai talviasento.
 • Suodattimet vaihdetaan uusiin ja vanhat viedään pois.
 • Ilmanvaihtokoneen toiminnot tarkastetaan ja vioista raportoidaan asiakkaalle.
 • Tehdystä työstä laaditaan kattava kuvallinen huoltopöytäkirja.

Vuosihuoltosopimuksen hyödyt:

 • Ilmanvaihtokoneen käyttöikä pitenee.
 • Sisäilmanlaatu pysyy puhtaana ja raikkaana.
 • Viihtyvyys asunnossa paranee.
 • Huoltoväli pysyy säännöllisenä.
 • Huoltosopimus on kustannustehokas ratkaisu.

Tilaa talon ilmastointihuolto ammattilaiselta

Meiltä saat ilmastointikoneiden suodattimien vaihdot ja huollot sekä huoltosopimukset luotettavalla ammattitaidolla sekä kokemuksella. Palvelemme kaikkia ilmastointihuoltoa tarvitsevia asiakkaita Etelä-Suomessa. 

Ota yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaamme tarjouspyyntöihin ja sähköposteihin 1-2 arkivuorokauden aikana. Nopeimmin tavoitat meidät soittamalla puh. 044 251 4835.

Pienempiin kohteisiin annamme hinta-arvion jo heti puhelimessa. Laajempiin kohteisiin tulemme mielellämme tekemään ilmaisen kartoituskäynnin. Työt pystymme pääsääntöisesti aloittamaan viimeistään 2 viikon kuluessa tilauksesta. Pienempiä kohteita pystymme hoitamaan mahdollisesti hyvinkin nopealla aikataululla, soita ja kysy lisää!