Rasvakanavan puhdistus

Meille tärkeintä on laadukas työ ja tyytyväiset asiakkaat.

Onko rasvakanava puhdistamatta? Vai onko edellisestä kerrasta jo turhan pitkän aikaa? 

Ilmanvaihto Lindroos Oy tekee luotettavalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella rasvakanavien puhdistuksia koko Etelä-Suomen alueella. Palvelemme joustavasti ja tarvittaessa myös nopealla aikataululla kaikkia ammattikeittiöitä kuten ravintoloita, työpaikkaruokaloita, kouluja ja päiväkoteja. Tarjoamme ammattikeittiön rasvakanavan puhdistusta kustannustehokkaasti sopimuspohjalta.

Rasvakanava pitää puhdistaa säännöllisesti

Paloturvallisuuden ja hyvän hygienian takaamiseksi ammattikeittiöiden rasvakanavien ja ilmastoinnin puhdistus säännöllisesti on erittäin tärkeää. Laki edellyttää, että rasvakanavat on nuohottava vähintään kerran vuodessa. Lisäksi kovassa käytössä olevissa keittiöissä on puhdistus tarpeellista useamminkin. Säännöllisellä ja asianmukaisella ammattikeittiön rasvakanavien puhdistuksella ehkäistään rasvapaloja. Silloin myös kanavat sekä kiinteistön muut rakenteet pysyvät hyvässä kunnossa. 

Myös haastavammat rasvakanavat puhtaiksi

Olemme kokeneita rasvakanavien puhdistustöissä. Jos rasvakanavia ei puhdisteta säännöllisesti, pinttyy rasva ja lika kanaviin, jolloin rasvapalon riski nousee huomattavasti. Meiltä onnistuu kaikki haastavien kohteiden putsaukset. Haastavat kohteet vaativat aina enemmän työtä, mutta meillä on käytössä erilaisia toimivia työmenetelmiä juuri näitä kohteita varten. 

Miten homma toimii ja miksi puhdistus juuri meiltä?

Kaikista puhdistustöistä tehdään ja toimitetaan kuvallinen puhdistuspöytäkirja, jossa on kuvat lähtötilanteesta ja kuvat puhdistuksen jälkeen. Näytämme myös puhdistusluukkujen paikat ja kerromme mitä joudumme tekemään, että kanavat saadaan ihan oikeasti puhtaiksi. 

  • Olemme kokenut ja ammattitaitoinen toimija.
  • Toimimme avoimesti ja rehellisesti eli teemme sen minkä lupaamme.

Sopimuksella säästöä rasvakanavien puhdistukseen

Tarjoamme asiakkaillemme vaivatonta ja helppoa tapaa pitää rasvakanavat asianmukaisessa kunnossa. 

Ensimmäisen puhdistuskerran jälkeen kannattaa tehdä sopimus säännöllisestä rasvakanavan puhdistuksesta. Ensimmäinen puhdistuskerta on vaativuutensa takia yleensä hintavampi kustannuksiltaan. Mutta ensimmäisen kerran jälkeen, säännöllisesti puhdistettuna, työn kustannukset laskevat työmäärän pienentyessä. Sopimuksella saadaan siis myös puhdistuskustannuksia laskettua pidemmällä aikavälillä. 

Keittiön rasvakanavien vuosihuollot

Ammattikeittiöiden rasvakanavat tulee lain mukaan puhdistaa kerran vuodessa. Tarjoamme keittiön rasvakanavien ja laitteiden puhdistuksia vuosisopimuksella.

Vuosihuollon hyödyt 

  • Rasvakanavat ja laitteet pysyvät siisteinä ja turvallisina, kun puhdistus on säännöllistä.
  • Keittiölaitteiden käyttöikä pitenee ja paloturvallisuus paranee.
  • Vuosisopimuksella varmistat laitteiston turvallisuuden ja toimivuuden huolettomasti sekä kustannustehokkaasti.

Vuosihuolto sisältää 

  • Kanaviston ja laitteiston puhdistuksen kerran vuodessa.
  • Vikojen ja puutteiden raportoinnin asiakkaalle.
  • Kuvallisen puhdistuspöytäkirjan tehdystä työstä.

 Sopimuksen laatiminen 

  • Huoltosopimus laaditaan aina tapauskohtaisesti puhdistustarpeen mukaan.
  • Sopimus voidaan laatia jatkuvana tai määräajaksi.

Tilaa rasvakanavan puhdistus meiltä

Kun keittiön rasvakanava ovat puhdistuksen tarpeessa, tilaa työ alan ammattilaiselta, Ilmanvaihto Lindroos Oy:ltä. Palvelemme asiakkaitamme koko Etelä-Suomen alueella. 

Voit ottaa meihin yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaamme tarjouspyyntöihin ja sähköposteihin 1-2 vuorokauden kuluessa. Nopeimmin tavoitat meidät soittamalla puh. 044 251 4835.

Pienempien kohteiden hinta-arviot pystymme antamaan jo heti puhelimessa. Laajempiin kohteisiin tulemme mielellämme tekemään kartoituskäynnin. Työt pystymme yleensä aloittamaan viimeistään 2 viikon kuluessa tilauksesta. Pienempiä kohteita pystymme hoitamaan mahdollisesti hyvinkin nopealla aikataululla, soita ja kysy lisää! 

Pyydä tarjous tai tilaa ilmainen kartoituskäynti