Ilmanvaihdon säätö ja ilmanvaihdon mittaus

Meille tärkeintä on laadukas työ ja tyytyväiset asiakkaat.

Teemme ilmanvaihdon säädöt sekä  ilmanvaihdon mittaukset luotettavasti on kyseessä sitten kertakäynti tai suurempi urakka. Mittaamme ja säädämme ilmamäärät aina huolellisesti ja vankalla ammattitaidolla. Teemme mittauksia sekä säätöjä kaikenkokoisiin ja tyyppisiin kohteisiin. Palvelemme kaikkia asiakkaita Etelä-Suomen alueella.

Oikein tehty ilmanvaihdon säätö on tärkeä asia

Väärin säädetty ilmanvaihtojärjestelmä voi aiheuttaa häiriöitä sisäilman laatuun ja kosteustasapainoon. Siksi on ensiarvoisen tärkeää, että ilmanvaihdon säätö tehdään oikein. Asunto ei saa olla ikinä liian alipaineen eikä myöskään ylipaineinen. Optimaalinen tilanne asunnossa on, että siellä vallitsee hieman alipaineinen tila. Mikäli säätöä ei osata tehdä oikein, on riskinä liian ali- tai ylipaineinen huoneisto, mikä johtaa ongelmiin.

Ilmanvaihtojärjestelmä on aina säädettävä ilmanvaihtosuunnitelman mukaisesti, jotta se toimii toivotulla tavalla. Oikein tehdyllä säädöllä varmistetaan jokaisen huoneen tarkoituksenmukainen ilmanvaihto sekä oikea tulo- ja poistoilmavirtojen suhde. Ylipaine rakennuksessa työntää huonekosteutta ulkovaipan rakenteisiin. Liian suuri alipaine voi haitata tulipesien vetoa ja vuotoilma voi tuoda epäpuhtauksia ulkoa tai rakenteista.

Huoneistoon pitäisi tulla uutta ilmaa hallitusti sama määrä kuin sitä poistuu sieltä. Mikäli kiinteistössä on liiallinen alipaine, eli poistoilmaa on suhteessa liikaa korvaavaan ilmaan nähden, syntyy tilanne jossa korvausilmaa kulkeutuu ns. epäterveiltä reiteiltä (esim. viemäreistä tai rakenteista) sisälle huoneistoon. Tällöin esimerkiksi viemäri-ilma, home, radon sekä ruoanvalmistuksen hajut naapurista kulkeutuvat huoneiston hengitysilmaan.

Epätasapaino ilmanvaihdossa voi siis pahimmillaan aiheuttaa merkittäviä terveysongelmia huonon sisäilman kautta.

Miksi tilata ilmanvaihdon säätö ja mittaus Ilmanvaihto Lindroosilta?

  • Olemme rehellinen ja avoin toimija.
  • Meillä on kokeneet ja ammattitaitoiset säätömiehet.
  • Vasteaika normaalisti noin 2 viikkoa, tapauskohtaisesti myös nopeammin.
  • Hyvä hinta-laatusuhde

Valitse ammattilainen ilmastoinnin säätötöihin! Oikein tehtynä säätötyö on vaativaa ja tarkkaa hommaa, jonka oppii ainoastaan vuosien saatossa kokemuksen karttuessa.

Meillä ilmanvaihdon säätöjä suorittavat kokeneet ja ammattitaitoiset säätömiehet, joiden työn jälkeen voit luottaa. Säätömiehillämme on lisäksi Suomen LVI-liiton IV-mittauksen pätevyydet.

Tilaa ilmanvaihto säätö meiltä

Kun ilmanvaihdon mittaus ja säätö ovat ajankohtaisia asioita, ota yhteyttä Ilmanvaihto Lindroosiin. Teemme kaikki ilmastoinnin säätöön liittyvät työt luotettavasti Etelä-Suomen alueella.

Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaamme tarjouspyyntöihin ja sähköposteihin pääsääntöisesti 1-2 vuorokauden kuluessa. Nopeimmin tavoitat meidät soittamalla puh. 044 251 4835.

Kaikkiin pienempiin kohteisiin annamme hinta-arvion jo puhelimessa. Laajemmat kohteet tulemme mielellämme kartoittamaan paikan päälle. Työt pystymme aloittamaan yleensä viimeistään 2 viikon kuluessa tilauksesta. Pienempiä kohteita pystymme tekemään mahdollisuuksien mukaan hyvinkin nopeasti, soita ja kysy lisää!

Pyydä tarjous tai tilaa kartoituskäynti